Magična krema za vse tipe kože

BB KREMA + PRIMER FILLER

Spoznaj VSESTRANSKO jutranjo čarovnijo, ki ti pomaga do enotnega tona kože,

prekrije vse nepravilnosti in nadomesti velik del ostalih kozmetičnih izdelkov v jutranji rutini – in ti tako prinese nekaj dodatnih minut v postelji ali pri jutranji telovadbi. Vse z naravnimi učinkovinami, ki smo jih izbrali zaradi dokazane učinkovitosti.

BB krema na obrazu

KOZMETIČNIH
UČINKOV
BB KREME

5

POPRAVLJA:

manjše kožne nepravilnosti, razširjene pore in znake utrujenosti s kar petimi različnimi hialuronskimi kislinami in kompleksom antioksidantov ter s pomočjo naravnega ekstrakta Enanthie Chlorante v sestavini Evermat in ameriškega slamnika.

IZENAČUJE:

kapsulirani pigmenti, ki se nahajajo v mikro zrncih, ne obarvajo same kreme, temveč se aktivirajo v trenutku, ko pridejo v stik s kožo, pri čemer izenačijo naravni odtenek polti.

OSVETLJUJE:

zaradi učinka “soft focus” polepša naravno barvo polti in osvetli obraz. Zrnca se ustavijo v vdolbinicah gub in razpršijo ter odbijejo svetlobne žarke. Koža zasije v toplih barvah, tako da sivina polti, kar izgine. Rezultat: povrnjen naravni sijaj kože!

MATIRA:

zaradi prisotnosti naravnih učinkov gline, vpija višek maščobe na vaši koži (učinek Evermat).

PRIPRAVLJA:

Primer je odlična podlagaza ličila, saj olajša njihovo nanašanje in podaljša obstojnost. Kožo čisti pred nečistočami in varuje pred posledicami agresivnih ličil.

Naraven, vsestranski lepotni balzam za vsako jutro

Tako zjutraj ne potrebuješ:
  • jutranje kreme, saj Planter’s BB krema s 5 hialuronskimi kislinami optimalno navlaži kožo in umiri s pomočjo ameriškega slamnika in ostalih prvovrstnih sestavin,
  • kreme z UVA in UVB filtri, saj jih vsebuje že naša BB krema,
  • podlage, saj ti PRIMER FILLER zgladi in zakrije pore,
  • tekočega pudra, saj s pigmentnimi zrnci, ki se aktivirajo ob nanosu poskrbi za enotno polt in prekrije vse nepravilnosti na koži.

In si s tem pridobiš nekaj minut daljši spanec, popolno polt in zaščito kožo.

Pa še privarčuješ, saj dobiš popolnoma naraven izdelek visoke kozmetike, ki zagotavlja polno jutranjo nego kože, popolno polt in izvrstno podlago za nadaljne ličenje v enem izdelku.

NAROČI PLANTER's BB KREMO IN Poenostavi jutranjo nego svoje kože in zasij

POMEMBNO – zagotavljamo najvišjo kakovost

Rok uporabe je 6 mesecev od odprtja, tako da ne skrbi, da je kljub temu, da se je porabi ob nanosu zelo malo, ne bi uspela porabiti.

V redkem primeru, pa se lahko zgodi da krema ni več taka kot pričakuješ, ko jo odpreš. Lahko da so se sestavine ločile ali kaj podobnega. Krema je še vedno uporabna, če jo dobro pretreseš (če le embalaža ni poškodovana). Če pa te izgled kreme vseeno preveč moti, jo brez vprašanj zamenjamo.

Kaj pravijo o nas

Planter’s BB krema je nepogrešljivi produkt v moji kozmetiki - tako doma kot na poti. Z BB kremo začnem dan sveža saj BB krema mojo kožo navlaži, zgladi, zakrije gubice, nepravilnosti in doda natančno tak ten, kot ga ima moja koža.
Mateja Kos
Že dolgo sem iskala kremo, ki ne bo preveč obremenjevala kože, pa vseeno dobro prekrivala. Planter's BB krema je rešila oboje. Uporabljam jo namesto podlage. Krema je na začetku videti bela, a takoj ko se vmasira, prevzame barvo polti. Pri meni zelo svetlo in naravno barvo. Ampak kljub temu prekriva pomanjkljivosti. Če si pomagam še s korektorjem pri najbolj vpadljivih madežih, je rezultat popoln.
Giulia

© 2023 Medimat d.o.o. Vse pravice pridržane.